top of page

Bruiloft Koen & Manon

Bijgewerkt op: 3 feb. 2020

Een heerlijk dag in september: niet te warm, niet te koud, af en toen zon. Perfect! En dan ook nog op een prachtige locatie: Fort Vechten in Bunnik! Wat heerlijk om gewoon de hele dag hier door te brengen: van voorbereidingen, tot fotoshoot, tot het feest. Dat geeft een hoop rust en scheelt ook reistijd. Des te meer tijd om met je gasten door te brengen. Dit bruidspaar koos ervoor om soms even kort samen de tijd door te brengen. Heel slim! Je wordt toch wel een beetje geleefd op zo'n dag.


Koen & Manon hadden bij de voorbereidingen aangegeven niet zo te houden van op de foto gaan. Daar zijn ze trouwens écht niet de enige in! Ik hoor dat als bruidsfotograaf veel vaker! (Psssst, ik hou zelf ook hélemaal niet van op de foto gaan.) Toch adviseer ik altijd om er wel tijd voor in te richten: het is zo waardevol om mooie foto's te hebben van jullie samen. Dat wil je toch wel?! Ik beloof jullie te helpen en de aanwijzingen te geven die jullie nodig hebben! Zeker weten dat je daar achteraf erg blij mee bent.


De tijd met de gasten werd goed besteed! Na een buitenceremonie met heel fijn uitzicht, werd er geproost, gefeliciteerd en taart gegeten. Daarna werden nog wat grappige liedjes en spelletjes gedaan. :) Genieten! Uiteraard was er tussendoor nog tijd voor groepsfoto's. Er werd lekker lang getafeld, met meerdere speeches verdeeld over de maaltijd. Drie gangen heerlijk eten, in de vorm van 'shared dining'. Ik mocht ook nog een stukje van het feest - speech, DJ, dansen en nog een hilarische karaoke- vastleggen. En toen weer terug met een voldaan gevoel naar huis, lekker dichtbij!
bottom of page