top of page

Bruiloft van Frans & Martine

Bijgewerkt op: 14 sep. 2019

Op 25 mei trouwden Frans & Martine in het mooie Woudenberg. Voor mij werd het een bruiloft om nooit te vergeten, want het was namelijk mijn allereerste bruiloft die ik mocht fotograferen! Ik had al meerdere bruiloften gepland staan, maar een paar weken voordat ze gingen trouwen was dit bruidspaar op zoek naar een fotograaf, omdat de fotograaf die ze oorspronkelijk hadden door omstandigheden niet meer kon. Erg last minute dus voor een bruiloft! Maar dit bruidspaar gaf mij het vertrouwen en ik had nog plek. En zo planden we snel een kennismakingsgesprek en maakten alles in orde...


Gelukkig met niet al te veel zenuwen en wel met heel veel zin ging op weg naar de bruidegom. Het was ontzettend leuk om bij het begin van de dag tot het begin van het feest aanwezig te zijn. Met lieve familie en vrienden om hen heen, was het een prachtige dag! De temperatuur was prima, de zon scheen af en toe. Ze hadden een ruime planning, waardoor de dag ontspannen verliep.


Het enige wat misging was dat het bruidspaar het boeket vergat mee te nemen naar Huis Doorn, waar de fotoshoot plaatsvond. Gelukkig was daar de ceremoniemeester - broer van de bruid - die ons achterna scheurde en het boeket alsnog bracht. Reddende engel! Huis Doorn is echt een prachtige fotolocatie. Helaas stond het kasteel gedeeltelijk in de steigers, maar daar hebben we omheen gewerkt. We werden zelfs met een golfkarretje naar de Rozentuin gebracht en gehaald. De chauffeur reed als een gek, dus gelukkig zijn we er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, haha.


Al met en al was het een super mooie dag, waar ik met een lach op mijn gezicht aan terugdenk!
Comentarios


bottom of page