top of page

Bruiloft Paul & Sylvia

Deppen, drinken en wapperen... ik denk even terug aan die snikhete dag in augustus. De dag dat de lieve Paul & Sylvia elkaar het ja-woord gaven op het strand van Castricum. Echte familiemensen, bij alle voorbereidingen was het al gezellig druk in de huizen. Vol liefde, gezelligheid en af en toe een traantje! Na de familiefoto's en een korte fotoshoot op naar het strand. Op deze hete dag trok zo ongeveer heel Nederland naar het strand, dus het was nog even spannend of we (op tijd) op het strand konden komen, door de files en afgezette routes. Het was zweten in dubbel opzicht! Gelukkig is het uiteindelijk allemaal gelukt en kwam het bruidspaar op tijd, net als de gasten. Het feest kon beginnen!


Na een heerlijke, relaxte maaltijd in de strandtent (schaduw & airco!!!) was de super romantische ceremonie op het strand, met zonsondergang. Wauw! Natuurlijk wel met veel bekijks, want het strand zat nog steeds lekker vol. :)


De dag werd afgesloten met een feest vol dans, hilarische stukjes, een photobooth en natuurlijk -zoals de hele dag- lekker relaxed, met drankje in de hand of op het strand!

Comments


bottom of page